top of page
uppsala-cathedral-in-uppsala-sweden-at-sunset-2C23RBD_edited.jpg

Sammarbeta med
H-sektionen

Lunchföreläsning

Att arrangera en lunchföreläsning är ett utmärkt tillfälle att presentera er verksamhet och knyta band med våra studenter. Vi kan ordna det antingen i våra lokaler eller online. Vi tar hand om alla praktiska detaljer och marknadsför evenemanget!

Partnerskap

Vill ni bli den främsta samarbetspartnern som våra studenter förknippar med sektionen? Vi erbjuder er möjligheten att synas med er logga på vår hemsida, delta i regelbundna utskick och medverka vid olika evenemang. Vi anpassar lösningar efter era specifika önskemål.

Annonsera

Få synlighet för ditt företag! Erbjud praktikplatser, jobbmöjligheter eller andra intressanta alternativ. Genom våra kanaler når ni direkt ut till våra medlemmar.

Sponsring av sektionsevent

Var med och anordna ett sektionsevent och exponera ert företag på ett trevligt och effektivt sätt!

Exjobbsmässa

Varje år arrangerar vi en exjobbsmässa. Detta är ett utmärkt tillfälle att träffa våra studenter i årskurs 3, presentera era verksamheter och hitta framtida talanger för examensarbeten och potentiella anställningar.

Egna evenemang

Har ni några idéer på egna typer av evenemang ni gärna genomför? Kanske en tävling på plats eller ett studiebesök? Tveka in att höra av er till oss så ordnar vi det!

Kontakta oss!

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er till någon av våra näringslivsansvariga!

Byggteknik: h-fk-b@utn.se

Maskinteknik: h-fk-m@utn.se

Medicinteknik: h-fk-mt@utn.se

bottom of page