top of page
IMG_2549_edited.jpg

UTN

Uppsala teknolog- och naturvetarkår är studentkåren för dig som pluggar på TekNat-fakulteten vid Uppsala universitet. Är du ingenjörs- eller naturvetarstudent bör du alltså vara med i din studentkår, UTN!

UTHGÅRD

Uthgård som är UTN:s kårhus är det röda trähuset som är beläget på Polacksbacken. Här kan du få råd och hjälp av kårens Ledningsgrupp, värma din medhavda matlåda i mikrovågsugnar eller köpa billigt kaffe och fika till studentpriser i UTN:s café.

ENGAGERA SIG I KÅREN

Som medlem i Uppsala teknolog- och naturvetarkår (UTN) kan du välja att engagera dig i kårens verksamhet vid sidan av dina studier. Du kan engagera dig i alla olika evenemang som UTN står bakom, men du kan även engagera dig som studentrepresentant på fakultetsnivå eller i någon av UTN:s arbetsgrupper. För mer information om hur du kan engagera dig i kåren, läs vidare på UTNs hemsida som du hittar HÄR

FUM

FUM, eller fullmäktige som det faktiskt heter, är Uppsalas teknolog- och naturvetarkårs högst beslutande organ. Alla sektioner har ett visst antal representanter i FUM, H-sektionen har två - närmre bestämt sektionens ordförande och sektionens vice ordförande. FUM tar beslut angående UTN:s verksamhet, arbete och åsikter.

CAFÉ BOCKEN

Café Bocken är kårens egna café med gott fika och lättare lunch till studentvänliga priser. Caféet har öppet alla vardagar och ligger på kårhuset Uthgårds nedervåning. 

Caféets öppettider:
mån-tis: 9-16.15
ons: 10-16.15
tors: 9-15.15
fre: 9-13.15

UTNARM

Utnarm är UTNs arbetsmarknadsmässa. Varje år hålls en stor mässa där företag och studenter möts för att skapa nya karriärer och drömmar för framtiden. Denna mässa följt av flera eventveckor håller till i november.

TORSDAGSPUB

UTNs klubbverk anordnar torsdagspub, alltså mat och dryck på ett trevligt vis! Gilla UTNs klubbverk på Facebook för att hålla koll på när, var och hur det går till. Om du känner dig taggad på att hjälpa till i köket eller baren kan du maila till viceklubb@utn.se

BLI MEDLEM

HÄR kan du läsa om hur du blir medlem i kåren!

utn_standard_vit.png

Läs mer på www.utn.se

bottom of page